"Kennis over je eigen lichaam geeft regie over je gezondheid"

Regelmatig hoor ik:

“Ah, nu begrijp ik waarom het sporten soms zo moeizaam gaat”

“Het is eigenlijk zo eenvoudig, maar je moet het maar weten”

“Had ik maar eerder geweten wat voeding met je doet, dan begreep ik mijn suikerdips tenminste”

Het zijn voorbeelden van uitspraken die mensen doen na het volgen van een workshop of Masterclass. De zogenaamde kwartjes vallen en dat draagt nu eenmaal enorm bij aan bijvoorbeeld gedragsverandering.

‘Pak je regie”, zeg ik regelmatig. En dat gaat nu eenmaal veel beter als je de werking van jouw lichaam en geest begrijpt. Daarna kun je nog beter voelen wat er voor jou nodig is.

Precies om die reden geef ik workshops, Masterclasses & leefstijltrainingen over allerlei onderwerpen:

icoon_Jouw hormonen kunnen jou helpen

Fit door de overgang - workshop

Ben jij een vrouw van 35 jaar of ouder? Dan ga je een andere levensfase in die heel mooi kan zijn, maar ook veel mentale en fysiek veranderingen met zich meebrengt.

icoon_Het brein & gedragsverandering

Gedrag veranderen, hoe werkt dat? – workshop

Je vervalt iedere keer weer in dezelfde patronen. Je hebt echt het gevoel dat je iets wil veranderen, maar het lukt keer op keer weer niet. Dikke kans dat jouw concurrerend gedrag sterker is dan jouw gewenst gedrag. En dat heeft een reden.

icoon_Gezonde voeding maakt jou blij

Voeding als sterke basis – workshop

‘Zelf heb ik een sterke basis ontwikkelt. Geen darmklachten meer en genoeg energie om goed te kunnen functioneren. Ik gun iedereen zijn eigen sterke basis’

icoon_Fit door de overgang

Krachttraining voor vrouwen – workshop

Vind jij het moeilijk om met krachttraining te beginnen? Je hebt geen idee hoe en wat geschikt voor jou is? Dan is deze workshop voor jou!

“Geniet van het proces van leefstijlverandering”

Leefstijlprogramma’s individueel en in groepsverband

Drie keer per jaar start ik een leefstijlprogramma in groepsverband. Voeding, training, gedragsverandering, slaap, ontspanning, alles komt aan bod.

12 Weken gaan we aan de slag en maak jij een mooi proces door. Via de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gebracht van de eerstvolgende startdatum. Mocht je nu al vragen hebben, laat het mij dan gerust weten!

Individuele leefstijlprogramma’s worden volledig op maat gemaakt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte