“Als ik train vergeet ik de ziekte”

Trainen na kanker

Ik was 25 toen Henk bij mij kwam trainen. Henk had een hersentumor gehad en de gevolgen van zijn behandelingen waren zichtbaar groot. Iedere dag kwam Henk trainen en ik mocht hem hierbij begeleiden. Zijn moed, doorzettingsvermogen, maar ook zijn angst kreeg ik te zien. Tot aan de dag van vandaag maakte dit een diepe indruk op mij. Na Henk volgden er velen.

Wil jij ook weer werken aan een goed herstel? Vertrouwen in je lichaam terugwinnen? Verantwoord, effectief en ontspannen trainen?

Laten we dan samen kijken wat voor jou mogelijk is!

Iedere donderdagmiddag trainen we in groepsverband. Gezamenlijk werken we aan het uithoudingsvermogen, de spierkracht, balans en flexibiliteit. De training ‘Sterker na kanker’ is om 16.00 uur.

Personal training kan uiteraard ook. Het mooie is dat we de trainingen volledig kunnen afstemmen af op jouw belastbaarheid. Tegelijk is dit vaak een mooie opstap naar de groepstraining.

Ik werk ook samen met een oncologisch fysiotherapeut. Een fijne samenwerking waarbij ik met vragen of twijfel altijd kan overleggen.

Waar je dan ook voor kiest, we hebben altijd eerst persoonlijk contact! Ik vind het mooi om jou te mogen ontmoeten.

Kosten groepstrainingen

1 x per week € 27,50 per maand
2 x per week € 40,00 per maand

“Een persoonlijk traject zorgt alleen maar voor verrassingen”

Personal Training

Een groot deel van mijn werkplezier haal ik uit de persoonlijke contacten die ik heb. Ik vind het altijd weer een eer om mee te mogen kijken in het leven van ene ander. De verhalen die ik krijg zijn van waarde voor de resultaten. Het gaat namelijk niet alleen over trainen, maar jouw omgeving, gebeurtenissen en jouw gedrag, het heeft allemaal invloed.

Het is 18 jaar geleden dat ik mijn eigen studio opende. In al die jaren ontwikkelde ik mij verder als trainer, persoonlijk coach en voedingscoach. Vanuit een diepliggende interesse specialiseerde ik mij in hormonen, overgangsklachten en voeding- en leefstijl bij kanker.

Krachttraining is een vast onderdeel van mijn trainingen. Het trainen en ontwikkelen van de spieren geeft enorm veel fysieke en mentale voordelen. Iedere keer weer vind ik het mooi om te zien hoe iemand verrast is over zijn eigen kunnen. Ook mobiliteit, stabiliteit en ontspanning neem ik mee in de training.

Iedere training zoeken we naar de juiste balans voor de dag en halen we samen eruit wat mogelijk is.

Samen werken aan

  • Overgangsklachten
  • Sterker worden na ziekte
  • Voeding- en leefstijlverandering
  • Krachttraining

Voordat we starten hebben we altijd een intakegesprek. Jij moet je veilig bij mij voelen en andersom is dat net zo. Als we een ‘plan’ hebben gaan we aan de slag. Gaandeweg komen we van alles tegen, je voelt je al snel sterker worden, sneller dan verwacht. Of je had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn. Ook heeft het leven van alles in petto en daarop anticiperen creëert jouw veerkracht.

Daarnaast is het altijd waardevol om goed je voeding- en leefstijlpatronen in kaart te brengen. Je leest het, er is heel veel mogelijk. Stuur mij hier (contact) een mailtje met al je vragen. Bellen kan natuurlijk ook.

 

Prijzen persoonlijke begeleiding

1 op 1 training € 85,00 per uur
Duo trainingen € 130,00 per uur

Suzanne van der Poorten

Super fijne en kundige trainer. Zowel de individuele als de groepslessen zijn afwisselend en professioneel opgezet . Ook tijdens mijn oncologie traject was Nathalie daar om mij te helpen met voeding en beweging , top!

Suzanne van der Poorten

Eline de Deugd

Ik kwam in contact met Nathalie vanwege hormoonklachten, en ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp. Ik ben niet alleen geholpen met mijn hormonen, maar ook op veel andere aspecten die invloed hebben op mijn mentale en fysieke gezondheid. Haar begeleiding heeft me niet alleen kennis gegeven, maar het heeft mij ook super goed geholpen bij mijn klachten. Dankjewel Nathalie voor al je hulp en de leuke gesprekken! 🙂

Eline de Deugd

Winanda van den Berg

Met overgangsklachten (angst en depressie) kwam ik via de organisatie waar ik werk bij Nathalie terecht. Nathalie kwam op mij direct heel integer, sociaal en betrokken over. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en kon prima uitleg geven over de oorzaak van mijn klachten en nog belangrijker het aandragen van goede oplossingen. Ze is op het gebied van leefstijl, zoals voeding en bewegen, maar ook wat de invloed van hormonen zijn, iemand met veel deskundigheid en kennis. Ze draagt dit uit op een hele duidelijke en sympathieke wijze. Ik omschrijf Nathalie dan ook als een echt mensen mens.

Winanda van den Berg

Jacqueline ham

Nathalie is een professional met een enorme drive om haar missie uit te dragen. Ze blijft vernieuwen en leren, wat zichtbaar is in de doorontwikkeling van haar bedrijf. Haar warme persoonlijkheid geeft daarbij een heel prettige invulling aan trainingen en (coaching)gesprekken.

Jacqueline ham

Marc Vollaard

Ik heb de revalidatie-trainingen als uiterst prettig ervaren na mijn langdurig oncologisch ziektebed. De persoonlijke begeleiding vanuit professionele invalshoek heeft er toe geleid dat mijn revalidatie zeer goed is verlopen. Uiteindelijk ben ik volledig hersteld en daarin heeft Nathalie een voorname rol gespeeld. Ik ben haar eeuwig dankbaar en gun iedereen een dergelijke begeleiding. Bel haar!

Marc Vollaard

Milou Wieringa

De manier van begeleiden en coachen ervaar ik als heel fijn. Allereerst door de variatie in de oefeningen, de aanwijzingen waardoor ik mij veel bewuster van mijn lichaam ben. Het is mooi om te zien dat Nathalie oog heeft voor ieders welzijn en betrokken is bij al haar klanten.

Milou Wieringa

Wim Kreukniet

Na de training voelt het alsof ik meer in staat ben mijn leven ten volle te leven en te kunnen vertrouwen op mijn lichaam.

Wim Kreukniet

Judith Pauwelsen

Geluk - Zelfwaarde - Controle -Trots

Judith Pauwelsen

Henny Veraart

Toen ik bij  Nathalie startte, zat ik, door diverse redenen, heel laag in mijn energie. Ik had de hoop opgegeven dat dit kon verbeteren. Nu merk ik dat de hele diepe dalen een stuk minder zijn geworden.

Henny Veraart
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte