Barkmeijer Trainingen

Persoonlijke trainingen, groepstraining & workshops

Welkom!

Begeleiden, kennis delen, samen trainen, dat is een hele korte samenvatting van alles wat ik zo graag doe. Samen met jou en anderen ontdekken en ervaren. Zien en geloven dat we de regie over onze gezondheid voor een groot deel in eigen hand hebben. Ook als er al sprake is van ‘ziek zijn’.

Je zult namelijk lezen dat ik ook werk met kankerpatiënten. Als trainer oncologie heb ik gezien en hebben mijn klanten ervaren dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Met liefde geef ik trainingen aan deze mensen, maar ook aan ieder die dit net zo nodig heeft. In beweging zit namelijk zoveel levenskracht. En levenskracht willen we allemaal!

Lees over groepstrainingen, persoonlijke trainingen en de workshops en masterclasses die ik geef. Blijf vooral niet met vragen zitten, maar stuur mij een mail of bel gerust. Alleen in echt contact komen we verder.

Liefs Nathalie

"Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen"

- Soren Kierkegaard

Over Nathalie

“Hoe meer ik leer, hoe minder ik weet”. Iedere dag leer ik weer, van de mensen die ik begeleid, van mijn gezin, van mijn samenwerkingen, van mijn ondernemerschap en alle trainingen en opleidingen die ik zelf volg.

Ik voel mij altijd trots als ik vertel dat ik ruim 30 jaar begeleiderschap achter de rug heb. Voor mij een teken dat dit nog heel lang mag duren. In die 30 jaar heb ik mij ontwikkeld als trainer en coach, mijn visie en werkwijze helder kunnen krijgen en vooral de laatste jaren onderzocht wat in deze fase van mijn leven past.

In Rotterdam ben ik geboren en getogen als enig kind van een fantastische moeder. Zij leefde 17 jaar met uitgezaaide kanker en de gevolgen daarvan. Samen trainen om zo gezond mogelijk te blijven gaf haar levenskracht. Dat ik veel met zieke mensen en kankerpatiënten ben gaan werken, verliep daarna als vanzelfsprekend.

Muziek, dans, sport en theater. Het zijn 4 woorden die voor mij enorm veel lading hebben. Stuk voor stuk met een persoonlijk verhaal. Ze zijn onlosmakelijk aan mij verbonden en voor mij dé manier van uiten, ontspanning en het creëren van mijn eigen veerkracht.

Als begeleider word ik omschreven als ´een gids die haar kennis en wijsheid niet opdringt´. Ik streef ernaar dat iedereen de gids in zichzelf kan vinden. Met vertrouwen de regie nemen over je eigen gezondheid.

barkmeijer trainingen hardlopen

Trainingen & events voor vitaliteit

Buffel & de Beer

Trainingen en events voor een groter publiek, een droom die werkelijkheid is geworden.

Geboren uit een verlangen naar samenwerking, organiseren en het delen van alle kennis en ervaringen. Natuurlijk hoort daar voor mij dans, muziek en theater bij. Samen met andere leuke professionals maken we mooie in-company trainingen en unieke theaterproducties.

Dit doen we met open events en met volledig op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven die houden van ‘anders dan anders’.

Lees hier meer over Buffel & de Beer

Suzanne van der Poorten

Super fijne en kundige trainer. Zowel de individuele als de groepslessen zijn afwisselend en professioneel opgezet . Ook tijdens mijn oncologie traject was Nathalie daar om mij te helpen met voeding en beweging , top!

Suzanne van der Poorten

Eline de Deugd

Ik kwam in contact met Nathalie vanwege hormoonklachten, en ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp. Ik ben niet alleen geholpen met mijn hormonen, maar ook op veel andere aspecten die invloed hebben op mijn mentale en fysieke gezondheid. Haar begeleiding heeft me niet alleen kennis gegeven, maar het heeft mij ook super goed geholpen bij mijn klachten. Dankjewel Nathalie voor al je hulp en de leuke gesprekken! 🙂

Eline de Deugd

Winanda van den Berg

Met overgangsklachten (angst en depressie) kwam ik via de organisatie waar ik werk bij Nathalie terecht. Nathalie kwam op mij direct heel integer, sociaal en betrokken over. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en kon prima uitleg geven over de oorzaak van mijn klachten en nog belangrijker het aandragen van goede oplossingen. Ze is op het gebied van leefstijl, zoals voeding en bewegen, maar ook wat de invloed van hormonen zijn, iemand met veel deskundigheid en kennis. Ze draagt dit uit op een hele duidelijke en sympathieke wijze. Ik omschrijf Nathalie dan ook als een echt mensen mens.

Winanda van den Berg

Jacqueline ham

Nathalie is een professional met een enorme drive om haar missie uit te dragen. Ze blijft vernieuwen en leren, wat zichtbaar is in de doorontwikkeling van haar bedrijf. Haar warme persoonlijkheid geeft daarbij een heel prettige invulling aan trainingen en (coaching)gesprekken.

Jacqueline ham

Marc Vollaard

Ik heb de revalidatie-trainingen als uiterst prettig ervaren na mijn langdurig oncologisch ziektebed. De persoonlijke begeleiding vanuit professionele invalshoek heeft er toe geleid dat mijn revalidatie zeer goed is verlopen. Uiteindelijk ben ik volledig hersteld en daarin heeft Nathalie een voorname rol gespeeld. Ik ben haar eeuwig dankbaar en gun iedereen een dergelijke begeleiding. Bel haar!

Marc Vollaard

Milou Wieringa

De manier van begeleiden en coachen ervaar ik als heel fijn. Allereerst door de variatie in de oefeningen, de aanwijzingen waardoor ik mij veel bewuster van mijn lichaam ben. Het is mooi om te zien dat Nathalie oog heeft voor ieders welzijn en betrokken is bij al haar klanten.

Milou Wieringa

Wim Kreukniet

Na de training voelt het alsof ik meer in staat ben mijn leven ten volle te leven en te kunnen vertrouwen op mijn lichaam.

Wim Kreukniet

Judith Pauwelsen

Geluk - Zelfwaarde - Controle -Trots

Judith Pauwelsen

Henny Veraart

Toen ik bij  Nathalie startte, zat ik, door diverse redenen, heel laag in mijn energie. Ik had de hoop opgegeven dat dit kon verbeteren. Nu merk ik dat de hele diepe dalen een stuk minder zijn geworden.

Henny Veraart
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte