"Mijn team van trainers komt uit de muziek- en sportwereld, en dat is geen toeval. Ik geloof dat beweging en muziek krachtige metaforen zijn voor het initiëren van verandering."

Opa Barkmeijer
over nathalie barkmeijer
over nathalie barkmeijer

Een stukje geschiedenis

Mijn opa, opa Barkmeijer was een fitte man. Hij vond het ontzettend belangrijk dat hij fit en veerkrachtig bleef.

Bij ieder bezoek vertelde hij welke oefeningen hij die ochtend gedaan had en dat deed hij met trots. Hij at heel regelmatig, nam hoogstens op een verjaardag eens iets zoets en alcohol dronk hij niet, op een enkel advocaatje na.

Zijn waardes waren heel duidelijk, hij vond het heel belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. Of hij de overtuiging had hierdoor langer te leven, dat weet ik niet. Het is hem in ieder geval wel gelukt. Met hoge kwaliteit van leven is hij 93 jaar geworden.

Mijn passie voor 'beweging'

Vitaal zijn zit in mijn DNA en dat straal ik graag uit. Zelf ben ik afkomstig uit de sport- en danswereld en mijn fascinatie voor het menselijk lichaam is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid.

Al zeventien jaar ben ik als zelfstandig ondernemer actief vanuit mijn Leefstijlstudio in Rotterdam. Wat begon met fysieke trainingen geven, is in de loop der tijd uitgegroeid tot veel meer. 

Ik geloof sterk in de connectie tussen lichaam en geest, hun voortdurende samenwerking, dag en nacht. Ons vermogen om naar dit ritme te luisteren en erop te reageren, is essentieel voordat we daadwerkelijk kunnen sturen.

Wij sturen door onze dagelijkse gewoonten aan te passen. Zelfs kleine veranderingen kunnen een enorme impact hebben, als je maar weet hoe je ze in je leven kunt integreren. Het is die kennis en ervaring die ik graag deel, met behulp van een fantastisch team. 

Mijn team van trainers komt uit de muziek- en sportwereld, en dat is geen toeval. Ik geloof dat beweging en muziek krachtige metaforen zijn voor het initiëren van verandering. Door letterlijk in beweging te komen, ontstaat innerlijke beweging bij mensen. Dat is wat onze trainingen zo energiek en uniek maakt.

Emmauscollege - Jacqueline Ham

'Fit door de overgang' geeft veel inzichten. Deze training hebben we mijn team van zeven dames aangeboden. Heel mooi als werkgevers daar ruimte voor geven. Dat betaalt zich echt terug!

Emmauscollege - Jacqueline Ham

Een inspirerende stijl van begeleiding

Nathalie zorgt eerst voor bewustwording en heeft ons daarnaast concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Kortom heel veel geleerd.

Beequip - Jolente Schouten

Laagdrempeligheid en open houding

De laagdrempeligheid en open houding van Nathalie zorgde ervoor dat er een open sfeer was. De wandeling was een mooie aanvulling op de middag.

Groene Hart Ziekenhuis – Birgitte Bergen
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte